Press "Enter" to skip to content

Tæppefliser til elegant kontorgulve

Kontor- og kommercielle gulve er meget forskellige fra gulvene i vores hjem. Det skal ikke kun være meget holdbart, men skal også se attraktivt ud. Kommercielle gulve skal tilføje interiørets skønhed uden at overvælde det.

Der er en række aspekter, der skal overvejes, når du vælger gulve til et kontor og et kommercielt sted:

– Antal fodfald om dagen

Cirka, hvor mange mennesker vil gå ind og ud af rummet dagligt?

– Mængde af aktivitet inden for kontorlokaler

Vil personalet sidde et sted eller strejfe rundt det meste af dagen?
– Støj

Gulvet skal give mindst mulig støj, mens du går.

– Lysstyrke

Gulvets farve skal gøre rummet lysere. Hvis kontoret ikke får nok sollys, skal der vælges lysere nuancer, der reflekterer lys.

Der er mange valgmuligheder inden for dette område som tæpper, laminatfliser, marmor, keramiske fliser osv. Men den nyeste tendens inden for kontorgulve er kontor tæppefliser. Tæppefliser er en god mulighed for kontorer, fordi disse er ekstremt nemme at installere og rengøre. Disse bliver mere populære tæpper takket være de fordele, de giver.

Selvom denne type gulve har eksisteret i årtier, er det først for nylig, at den har fået sin grundige popularitet. Kommercielle tæppefliser kan se nøjagtigt ud som normale tæppegulve, da disse følger et bredt mønster fortsat gennem filerne. Nogle mennesker kan dog godt lide at blande og matche mønstrene for at skabe et unikt look til deres kontor.

Tæppefliser kan monteres på alle typer gulve, og der er ikke behov for at ændre eller fjerne ældre beton- eller trægulve for at passe dem. Dette er perfekt til lejede ejendomme, da du simpelthen kan fjerne fliserne og tage dem med dig, når du flytter.

Be First to Comment

Skriv et svar