Press "Enter" to skip to content

Faktorer at overveje for kontor tæppe

Fodtrafik

Tænk over, hvordan dit kontor bruges. Hvor meget fodtrafik vil der være? Er det et travlt miljø eller et kontor for nogle få? Er der nogle områder, som korridorer, der har brug for et mere holdbart tæppe? At bruge lidt mere på et mere slidstærkt kontor tæppe til de rum, der ser højere fodtrafik, giver dig mere levetid.

Budget

Der er tre ting, du skal overveje, når du udarbejder dit budget. For det første købs- og installationsprisen, for det andet, hvor meget det vil koste at vedligeholde, og endelig hvilke, hvis nogen, nedetidstidsomkostninger der er, der kan skyldes gulvtæppets installation.

Jo mere du bruger, jo bedre er tæppets kvalitet. Har du brug for noget at bøje dig i et par år, i hvilket tilfælde en billig en sandsynligvis vil være fin, eller har du brug for noget, der ser godt ud og vil vare? Så har du det bedre at gå efter højere kvalitet.

Pladetæppe giver et godt usynligt udseende, men det er dyrere at vedligeholde de tæppefliser, som er hurtige og enkle at udskifte, hvis et område er beskadiget eller plettet.

Stil og farve

Dette er til en vis grad et meget individuelt valg. Hvilke møbler har du allerede? Er det et lille rum, der vil drage fordel af et let tæppe for at skabe illusionen om større plads? Vil du have et mønster eller fed farve og en designerklæring? Eller ønsker du noget mere naturligt for at give en beroligende effekt? Tænk over, hvad det er din virksomhed gør, det billede, du håber at skildre, og hvordan dette passer ind i det rum, du har.

 

 

Be First to Comment

Skriv et svar