Press "Enter" to skip to content

Dekorer et landestil hjemmekontor

Først og fremmest skal et hjemmekontor være funktionelt. Du har brug for et sted at arbejde, gemme filer og forsyninger og muligvis mødes med klienter.

Et skrivebord eller en arbejdsflade kan konstrueres af mange forskellige genstande. Brug en gammel dør som skrivebord til et simpelt og rustikt look. Den kan understøttes med gamle egetræsskabe, stakke vintage-bagage, små trinstiger, en stak bøger eller endda en gammel savhest. Uanset hvilken type støtte du bruger, skal du sørge for, at døren er korrekt sikret. Et stykke glas eller en skrivebordsplatter kan tilføjes til toppen for at skabe en glat arbejdsflade.

Et forvitret gammelt gårdbord eller biblioteksbord skaber et vidunderligt skrivebord på et kontor i landlig stil med masser af plads på skrivebordet. Den mest overkommelige mulighed er at bruge et stykke krydsfiner understøttet af to arkivskabe. 

Som med andre værelser i dit hjem skal et hjemmekontor have adgang for at få det til at føle sig hjemligt og behageligt. Hvis du pynter i landlig stil, har du muligheden for at genbruge genstande som opfindsomme opbevaringsstykker.

Brug en gammel værktøjskasse til desktopforsyninger som papirclips, stifter, konvolutter, hæftemaskiner osv. Håndtaget gør det let at transportere dette stykke til andre områder på kontoret efter behov. En gammel skillevæg til sølvtøj, der er beregnet til skuffer, er en god indfangning på dit kontor. De lange og smalle rum kan rumme kuglepenne og blyanter, linealer og saks. Disse er ofte smukke nok til at sidde oven på dit skrivebord eller arkivskab.

Hæng kurve eller gamle metalspande på væggen for at indsamle magasiner, udgående post, tegninger osv. De kan mærkes meget let og giver en interessant vægindretning. Vintage dørhåndtag kan bruges som pinde til at holde kurvene.

One Comment

Skriv et svar