Press "Enter" to skip to content

Enkle tip til dekoration af kontoret

Farveskema

At have et farveskema til dit kontor er både enkelt og giver et meget stilfuldt look til hele området. Den generelle foretrukne tendens er at vælge to dominerende farver og en mindre farve. Ting som kaffekrus, kuglepenne og kontorartikler på skriveborde eller borde kan skygges i de to dominerende nuancer, og den mindre skærm kan bruges til ting som papirclips eller andre små genstande.

Vægfarver

Når du maler kontorvægge, skal du prøve at vælge en farve, der afspejler din virksomheds ånd og ikke være bange for at blive dristig og prøve en accentvæg. Afhængigt af din branche er forskellige farver mere passende. Hvis din virksomhed er bemandet med mere kreative typer som designere, er du velkommen til at gå efter vægge med mere pizzazz. Hvis din virksomhed er i en mere konservativ industri, er det sikrere at gå med de neutrale farver. Det store ved maling af vægge er, at det ikke koster dig en formue, bare sørg for at vælge maling af høj kvalitet, der varer lang tid for at undgå at skulle male dit kontor ofte.

Tilføj en stolemåtte

Ikke kun hjælper disse måtter med at beskytte gulve, tæpper, linoleum, fliser eller trægulv under de hårde rullende fødder på din skrivebordsstol, men de tilføjer også stil til dit kontor.

Gør dit kontor mere grønt

En lille eller stor potteplante på dit kontor gør stemningen mere behagelig afhængigt af pladsen. Sørg for at overveje, hvor meget lys planten har brug for, før du lægger den på dit kontor. Falske planter giver også en lignende effekt og kan købes hos grossister til en meget rimelig pris.

Be First to Comment

Skriv et svar