Press "Enter" to skip to content

Typer af tæpper til kontorbrug

Kommercielle tæpper er typisk fremstillet af enten polypropylen eller olefin eller nylon. Polypropylen og olefin er billigere og har god pletbestandighed, men er ikke så holdbare som nylon. De passer fint til områder, der ikke har høj fodtrafik, eller hvor de er en rimelig kortsigtet løsning. Nylon foretrækkes med hensyn til holdbarhed.

Med hensyn til tæppekonstruktion er de mest almindelige typer sløjfe og skåret bunke og tæppeark og fliser. Loop, som det lyder, løkkes gennem tæppets bagside. Det er ikke så luksuriøst som skåret bunke, men mere holdbart og derfor godt til travle kontorer. Men for et mere luksuriøst udseende er skåret bunke en blødere og stilfuld mulighed.

Tæppefliser er nøjagtigt det – løkke eller skåret bunke tæppe sat i en gummibeklædning og lagt som fliser, snarere end et tæppe, der dækker et helt område. Den største fordel ved denne type tæpper er, at individuelle fliser kan udskiftes, hvis de bliver beskadiget eller plettet.

Be First to Comment

Skriv et svar